INVERSOLAR RUMANIA:

Inversions Rumania

Inversions d'alt rendiment


INVERSOLAR65 ha expandit la seva activitat en el mercat romanès, obrint noves oficines i creant dues filials. En aquests moments està desenvolupant per als seus clients uns models d'inversió en energies renovables implantades a Romania. S'està treballant en inversions en Fotovoltaica i en Minihidràulica, amb unes rendabilidades molt atractives.

FOTOVOLTAICA. En aquests moments s'està promovent un parc solar de 800 kW. situat a la Zona d'Arad, en concret a la població de Vladimirescu a uns 8 km. de Arad, en uns terrenys industrials propietat de Inversol SRL, societat filial de l'empresa espanyola, la rendibilitat esperada és del 15% amb aportacions de capital de 15.000€ que representés un 20% de la inversió i el capital restant amb un crèdit ICO Internacional 2010.

MINIHIDRÀULICA. En la fase inicial s'està negociant la concessió de diversos trams de rius romanesos, al Timis i el Cerna, per demanar l'obtenció de llicències de construcció de minicentrals hidràuliques. També s'està treballant en l'adquisició de minicentrals ja construïdes i en desús, per a la posterior rehabilitació i la seva posada en marxa. Aquest tipus d'inversió aporta un rendiment extraordinari i un elevat grau de seguretat. Per a la promoció, construcció i gestió d'aquestes centrals s'han constituït una sèrie d'empreses de capital mixt a Romania, les quals, un cop obtingudes les corresponents llicències, oferiran les participacions als clients de INVERSOLAR65 amb el mateix model de gestió i tipus d' finançament que les fotovoltaiques.

contactar|borsa de treball
Av. Catalunya, 65 bxs - 25300 Tàrrega Lleida - T. +34 973 314 720
mapa web|nota legal