INVERSOLAR RUMANIA:

CÀLCUL DEL RENDIMENT D'UNA INVERSIÓ

Parcs Solars

La millor inversió per als seus diners


A Promocions Inversolar65 SL promovem instal•lacions d'energia solar fotovoltaica connectada a xarxa. Aquests parcs estan pensats per obrir les portes als petits i mitjans inversors on busquen una bona rendibilitat sense preocupacions.

Aquest parc es construirà en diverses fases. La primera fase consta de 564.3 kW nominals, dividida en 57 seguidors solars de 9.9kW. Situat al terme municipal de Claravalls, prop de Tàrrega, compta amb un índex de radiació solar dels més alts de Catalunya.

Les instal•lacions solars fotovoltaiques són una inversió segura ja que es garanteix per llei una rendibilitat que supera en molts casos el 10%.


Per què invertir en parcs solars?


Contribució amb el medi ambient

Cada 10 kW contribueixen amb el medi ambient deixant d'emetre a l'atmosfera més de 16 tones de CO2 a l'any. D'aquesta manera és possible contribuir a un futur més net i sostenible.


Alta rendibilitat

La inversió en energia solar és rendible, segura i de futur. En les instal•lacions es contempla una vida útil 35 a 40 anys el que garanteix una llarga vida després del retorn de la inversió. Totes les instal•lacions disposen d'una assegurança multiriscos per tal de cobrir tot tipus d'incidències, entre altres destaca la manca de producció per falta de radiació solar.


Sense preocupacions

A Promocions Inversolar65 ens ocuparem de que la seva instal•lació estigui sempre en perfecte estat, amb el màxim rendiment. No tindrà mai el maldecap d'haver de cuidar de la seva instal•lació o preocupar-se de l'assegurança, qualsevol incidència serà solucionada sense que li causi molèsties. A través de la nostra pàgina web podrà consultar la producció de la seva planta fotovoltaica i l'estat en què es troba. Li facturarem l'energia i vostè rebrà mensualment els beneficis produïts de la seva planta, directament al seu banc, sense preocupar-se de res.

contactar|borsa de treball
Av. Catalunya, 65 bxs - 25300 Tàrrega Lleida - T. +34 973 314 720
mapa web|nota legal